Diari YB

(Lama dah tak post guna BM, hari ni nak guna BM la)

Hari ni saya nak try guna free mp3 upload dari MusicWebTown. Saya tau ni pun dari Leo. So memang saya nak post tentang satu lagu melayu yang menarik. Tajuknya Diary YB. Yang nyanyinya ND Lala. Cuba la dengar mesti korang suka.

Terimala Diari YB

Kalau la suma YB kita cam ni memang la kita suma jadi orang kaya…

(Note: Saya nak buat post yang simple2 buat masa ni sebab kadang2 idea kering jugak.Walau bagaimanapun saya try post tiap air…kenapa BM saya bunyi skema semacam ek?)

Advertisements

7 responses to “Diari YB

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: