Aneka Rasa

(Around 8.15)

Aneka rasa leman satay. Ni la tempat aku ngan family aku makan malam ni. So aku decide nak tulis apa yg aku fikir. Bila aku makan ngan family aku,aku sorang je yg ader masalah makan.Tak leh makan ni tak leh makan tu.Sume tak leh.Udang dan makanan laut yg lain. Aku ni macam hindrance je.Sebab aku die orang tak makan banyak benda. Tak taula ape yg die org order tadi.Aku pulak order air limau.Aku rase nak muntah je lepas kuar dari keta. Lepas tu bapak aku lak chain smoker.Walaupun die tau aku tak tahan ngan asap masih gak die rokok kat depan aku.Kalau tak silap aku bapak aku sakit tapi tak tau sakit ape.Besa la kalau dah rokok tak henti2 pas tu makan tak control langsung macam mana tak sakit. Masalahnye nak ajak orang lain sakit jugak. Satay ayam baru je sampai kat atas meje. Bile fikirkan memang kita tak hargai apa yg kita ada.Time sihat tak pernah nak jaga diri.Lantak la aku masih muda.Lantak la aku tak kan sakit. Bila dah sakit…Lantak la alang2 sakit…Biar sakit abis. Sup ngan nasi dah sampai nak makan.Ok la nanti sambung lagi.Tak tau la nanti tu bila.Mungkin esok mungkin bulan depan.Atau ntahla. Arap2 kat offis ade internet. Tu pun kalau aku kerja kat offis.

(Written using Handphone)

Advertisements

2 responses to “Aneka Rasa

  • hanim

    kalo xbleh mkn seafood bg jela family yg mkn…ke kalo bau pun alergi seafood tu?^0^…

    all da best 4 LI…

  • Alvin

    susah tau kalau ko ader dalam kasut aku (in my shoe)

    thanks I am having fun doing my LI here

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: